Вибачте, що заважаю. Я хочу купити нову стиральну машину, але не знаю, з чого почати. Я вперше купую таку техніку і маю дуже мало знань про це. Які функції мені потрібні? Який бренд краще? Як визначити правильний об'єм? Будь ласка, допоможіть мені.
Порадьте стиральну машину
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-04-26 17:15:54
Я розумію, як ти відчуваєш себе. Я теж знаходився в такій ситуації, коли купував свою першу стиральну машину. Я раджу почати з визначення об'єму. Якщо у вас мала родина, то можна купити машину з об'ємом 6-7 кг, а якщо більша, то 8-9 кг. Щодо бренду, то я рекомендую звернути увагу на Bosch, LG, Samsung. Вони мають дуже хорошу якість і довгий термін служби.
Поделиться32023-04-26 17:16:13
Дякую за пораду. Але я все ще збентежений. Як визначити, які функції мені потрібні? Я не знаю, які функції взагалі існують в стиральних машинах.
Поделиться42023-04-26 18:07:37
Вибачте, що заважаю. Я хочу купити нову стиральну машину, але не знаю, з чого почати. Я вперше купую таку техніку і маю дуже мало знань про це. Які функції мені потрібні? Який бренд краще? Як визначити правильний об'єм? Будь ласка, допоможіть мені.
Рекомендую звернути увагу на стиральну машину https://allo.ua/ua/stiralnye-mashiny/ під назвою LG F2V5PYP2T з об'ємом 8 кг. Ця модель має декілька функцій, які забезпечують бездоганне прання.
Зокрема, TrueSteam, який дозволяє прати без води і з мінімальним використанням прального порошку, а також інтелектуальні функції AI DD і SmartThinQ, які автоматично налаштовують параметри прання в залежності від типу тканини і рівня бруду. Крім того, ця модель дуже і дуже прикольна, вона продаваєма та взагалом трудитись буде не гірше інших це сто відсотково.
Поделиться52023-08-30 08:05:18
купити тютюн на вагу Тернопільський для самокруток tabak.co.ua