Привіт всім. Хочу купити своєму коту корму для різноманітності. Шукаю надійний зоомагазин із великим вибором. Хто мені порадить, куди краще звернутися? Де ви купуєте? Будь ласка, підкажіть мені.
Купівля корму для кота
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-20 19:15:45
Вітаю. Я теж час від часу балую свого кота різними кормами. Купую їх у чудовому зоомагазині. Можу підказати куди вам варто звернутись. Пишіть, із задоволенням допоможу.
Поделиться32023-03-20 19:16:18
Мені мій знайомий порадив один зоомагазин. Я туди сходила і нічого не вибрала, тому що там є всього кілька видів. А де ви купуєте? Чи допоможете мені з вибором корму? Я ще не стикалась з такими покупками.
Отредактировано mayte (2023-03-20 19:17:03)
Поделиться42023-03-20 19:20:33
відвідайте інтернет-магазин зоотоварів MasterZoo. Тут ви знайдете великтий вибір корму для котів https://masterzoo.ua/ua/catalog/koti/korm-dlya-kotv/ це чудовий магазин зоотоварів. Довіряю йому майже рік. Завжди великий асортимент, все якісне та прийнятні ціни. Я порекомендував би вам вологий корм Brit Premium Cat Family Plate pouches. Він має асорті із чотирьох смаків. Також у ньому є всі необхідні вітаміни, які потрібні для підтримки здоров'я наших вихованців. Весь вибір ви можете переглянути на сайті магазину. В наявності багато різних варіантів.