Може хто може підказати магазин, у якому можна вибрати шуруповерт у Дніпрі? Хочу такий необхідний інструмент подарувати своєму батькові на день народження.
Вибір шуруповерта у Дніпрі
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-02-16 13:42:50
А я чоловікові на новий рік шуруповерт подарувала і так рада, що вгадала з вибором моделі. Він на акумуляторі і дуже зручний, чоловік зараз ремонтом будинку займається і весь час користується цим інструментом.
Поделиться32023-02-16 13:46:27
Ой як класно, то ви мені розкажіть який саме шуруповерт купувати краще, бо зовсім нічого не розумію.
Поделиться42023-02-16 13:50:01
Та я й сама не фахівець у цьому питанні, а дуже хотіла чоловіка порадувати. І тому пішла в магазин Алло і в каталозі подивилася які є у продажу Шуру поверті у Дніпрі https://allo.ua/ua/dnipro/shurupoverty/ ось так вибирала подарунок, це зовсім не складно.
Мені сподобалась моюель Дриль-шуруповерт Bosch Professional GSR 12V-30, як бачите це відомий бренд який випускає якісний інструмент, а ще і ціна в магазині приваблива. Може вам який ще шуруповерт сподобається подивіться, але цей бош дуже непоганий - вже перевірено на власному досвіді.
Поделиться52023-08-30 08:06:25
замовити тютюн на вагу Вірджинія для гільз tabak-gold.com.ua